Tuintje Regenboog (BSO)

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Welkom bij buitenschoolse opvang Tuintje Regenboog! Hartelijk dank voor uw interesse in BSO Tuintje Regenboog.

Buitenschoolse opvang Tuintje Regenboog is gevestigd in een modern pand aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam Osdorp. Op de buitenschoolse opvang wordt professionele opvang aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Buitenschoolse opvang Tuintje regenboog bestaat uit twee basisgroepen. Wij hebben basisgroep de Kikkertjes en basisgroep de Banaantjes. Per dag bestaat één basisgroep uit maximaal 20 kinderen. In totaal zijn er per dag 40 kindplaatsen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Er geldt een open deuren beleid binnen de buitenschoolse opvang waarbij kinderen zelf een keuze mogen maken aan welke workshop zij willen deelnemen en waar zij willen spelen.

Op de groep staan vaste pedagogisch medewerkers. BSO Tuintje is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:15u – 18:30u. Op woensdag is de BSO geopend van 12:00u – 18:30u.

. In de visie van BSO Tuintje Regenboog staan drie pijlers centraal; koken, sport en atelier.

Koken

In het hart van de groepsruimte staat de grote centrale keuken waar wij iedere dag kook en bak activiteiten aanbieden. De kinderen kunnen hier gerechten en hapjes maken die bijvoorbeeld met een thema te maken hebben.

Atelier

Tuintje heeft een groot atelier- ruimte waar de kinderen iedere dag gebruik van kunnen maken. Er kan hier naar hartenlust geschilderd, getekend en geknutseld worden met allerlei verschillende materialen.

Sport

Bij BSO Tuintje is er een sport-ruimte ingericht waarin verschillende sporten, gym, yoga en dans activiteiten in worden aangeboden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Tuintje Regenboog zijn er vijf groepen;

Middels ons informatieboekje geven wij u graag een impressie van onze locatie.

De Regenboog Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie welke zowel dag- als buitenschoolse opvang aanbiedt. Op de dagopvang wordt professionele opvang aangeboden voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De regenbooggroep staat voor een veilige, rustige en huiselijke omgeving waarbij uw kind centraal staat! Wij zijn ons ervan bewust dat ieder kind uniek is en een eigen ontwikkeling doorloopt op zijn of haar manier.

Het informatieboekje is opgesteld om u uitleg te geven over hoe wij werken en wat wij precies voor uw kind doen. In dit informatieboekje zullen wij ingaan op de zaken die voor de opvang van uw kind, van belang zijn.