Tuintje Regenboog (BSO)

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Welkom bij buitenschoolse opvang Tuintje Regenboog! Hartelijk dank voor uw interesse in BSO Tuintje Regenboog.

Buitenschoolse opvang Tuintje Regenboog is gevestigd in een modern pand aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam Osdorp. Op de buitenschoolse opvang wordt professionele opvang aangeboden voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Op BSO Tuintje zijn er op dit moment twee basisgroepen van maximaal 20 kinderen operationeel. Iedere basisgroep heeft 2 vaste pedagogische medewerkers. Wij hebben basisgroep de Kikkertjes en basisgroep de Banaantjes. Per dag bestaat één basisgroep uit maximaal 20 kinderen. Bij voldoende aanmeldingen zal een derde basisgroep (de Tomaatjes ) geopend worden. Per dag zou deze derde basisgroep de Tomaatjes uit maximaal 10 kinderen bestaan. In totaal zijn er per dag 50 kindplaatsen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Er geldt een open deuren beleid binnen de buitenschoolse opvang waarbij kinderen zelf een keuze mogen maken aan welke workshop zij willen deelnemen en waar zij willen spelen.

BSO Tuintje is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14:15u – 18:30u. Op woensdag is de BSO geopend van 12:00u – 18:30u.

In de visie van BSO Tuintje Regenboog staan drie pijlers centraal; koken, sport en atelier;

Koken;

In het hart van de groepsruimte staat de grote centrale keuken waar wij iedere dag kook en bak activiteiten aanbieden. De kinderen kunnen hier gerechten en hapjes maken die bijvoorbeeld met een thema te maken hebben.

Atelier;

Tuintje heeft een groot atelier- ruimte waar de kinderen iedere dag gebruik van kunnen maken. Er kan hier naar hartenlust geschilderd, getekend en geknutseld worden met allerlei verschillende materialen.

Sport;

Bij BSO Tuintje is er een sport-ruimte ingericht waarin verschillende sporten, gym, yoga en dans activiteiten in worden aangeboden.